ANKARA / MAMAK - Sibel-İsmet Çatık Ortaokulu

Okulumuzun ortağı olduğu yeni e-Twinning pojesi çalışmaları başlamıştır.

"Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim" projesi, ergenlik dönemindeki normal gelişim gösteren öğrencilerin, yaşıtlarıyla uyum içinde olmalarını ve özel gereksinimli akranlarıyla daha etkili bir bağ kurmalarını hedefleyen sanat tabanlı bir çalışmadır. Sanatın yaratıcı, duygusal ve ifade edici özellikleri bu yaş grubundaki öğrencilerin sosyal bağlarını güçlendirir, özel gereksinimli akranlarıyla daha anlamlı etkileşimlere olanak tanır.

Rehberlik Araştırma Merkezinin koordinesinde okul öncesi, ortaokul ve lise öğretmen ve öğrencileriyle  "Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim (3-6 yaş, 7-11 yaş, 15-18 yaş)" olmak üzere 3 proje daha oluşturulmuştur. Projemizin özel hedefleri için, sadece projemizde yer alan üyeler ile çalışmalar yapılırken, öğretmen eğitimleri gibi çalışmalarda RAM ile iş birliği yapılarak 4 proje ekibi ile birlikte çalışmalar yürütülecektir.

Bol kazanımlı güzel bir süreci tamamlamak dileğiyle...

Mrt

23 ŞUBAT 2024 tarihinde okulumuzda  Üst Öğretim Kurumlarının tanıtımıyla ilgili  Veli  Semineri yapıldı.

Mrt

ABİDİN PAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'ne 8. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir okul gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAVACILIK VE UZAY TEKNOLOJİLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'ne 8. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir okul gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

MAMAK FEN  LİSESİ'ne 8. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir okul gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİ'ne 8. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir okul gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

ÇAĞRIBEY ANADOLU LİSESİ'ne 8. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir okul gezisi düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü okulumuzda düzenlenen programla coşku, gurur ve hüzünle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen deprem tatbikatında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

6. Sınıf Öğrencilerine yönelik Öğrenme Stilleri ve Verimli Ders Çalışma Semineri yapılmıştır.

Ock

8. Sınıf öğrencilerine yönelik Lise Türlerinin tanıtımı ile ilgili seminer yapıldı.

Ock

Mangala turnuvamız başladı. Turnuvayı düzenleyen Birgül öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Özel Eğitim Hafif Düzey Otistik sınıfı öğrencilerimizle çok özel müzik dersi etkinliklerimizden örnekler... Bahar öğretmenimize sabırlı ve özverili çalışması için teşekkür ederiz.

Ock

Norm fazlası öğretmen atamalarında zorunlu olarak okulumuzdan ayrılan Seda BEKRET öğretmenimize okulumuza katkılarından dolayı hazırlanan plaketi, müdürümüz Bülent CEYLAN kendisine takdim etti. Öğretmenimize yeni okulunda başarılar dileriz.

Ock

Norm fazlası öğretmen atamalarında zorunlu olarak okulumuzdan ayrılan Neslihan Çevik Öztürk öğretmenimize okulumuza katkılarından dolayı hazırlanan plaketi, müdürümüz Bülent CEYLAN kendisine takdim etti. Öğretmenimize yeni okulunda başarılar dileriz.