ANKARA / MAMAK - Sibel-İsmet Çatık Ortaokulu

Ock

Norm fazlası öğretmen atamalarında zorunlu olarak okulumuzdan ayrılan Neslihan Çevik Öztürk öğretmenimize okulumuza katkılarından dolayı hazırlanan plaketi, müdürümüz Bülent CEYLAN kendisine takdim etti. Öğretmenimize yeni okulunda başarılar dileriz.

Ock

Bakanlığımızın "Karne Öncesi Dönem Sonu Faaliyet Haftası "etkinlik programına uygun olarak Planlanan "Birlikte  Sinema İzleyelim" etkinliğimizde örnekler.

Ock

Okulumuz Özel Eğitim Hafif Düzey Otistik sınıfı öğrencilerimizle çok özel müzik dersi etkinliklerimizden örnekler... Bahar öğretmenimize sabırlı ve özverili çalışması için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Mangala Turnuvası düzenlenmiş olup, turnuvada İlk 3 dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Bülent CEYLAN tarafından ödüllendirildi. Turnuvayı düzenleyen Birgül öğretmenimize çok teşekkür eder, öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Okullararası Karete Müsabakalarında Karete dalında okulumuz 8E sınıfı öğrencisi Rahmi Orhan Özcan Ankara 3.cüsü olmuştur. Kendisini kutlar, O nu yetiştiren Antranörüne ve destek olan Ailesine teşekkür ederiz.Öğrencimize hak ettği madalyayı arkadaşları  huzurunda okul Müdürümüz Bülent CEYLAN tekrar boynuna takarak çeşitli hediyelerle ödüllendir.

Ock

Norm fazlası öğretmen atamalarında zorunlu olarak okulumuzdan ayrılan Şeyma TOPÇU, Seda BEREKET ve Neslihan Çevik ÖZTÜRK öğretmenlerimize okulumuza kattıkları değerler için Müdürümüz Bülent CEYLAN kendilerine plaket takdim etti. Kendilerine teşekkür eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ock

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara 'ya Gelişinin 105.Yılı nı sevinçle kutladık.

Ock

Sayın  İsmet Çatık tarafında öğretmenler odamız donatıldı.Eğitimin ve eğitimcilerin hep yanında olan Sibel Hanımefendi, İsmet Beyefendiye, Çatık ailesine katkıları ve desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Ock

Kırık sıra, masa ve sandalyelerimizi hurdaya ayırmıyoruz. Tamir edip, onarıp kullanıyoruz.

Ara

Okulumuzda 13 Aralık Çarşamba günü öğrencilerimizi ilk yardım konusunda bilgilendirmek amacıyla seminer verildi. Öğrencilerimiz ilk yardım eğitimini uygulamalı bir şekilde öğrendiler.

Ara

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ara

Atamızı saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Ara

21. Bölge Okul Müdürleri toplantısı okulumuzda yapıldı.